Skaidulinių medžiagų šaltinis
Bambukų skaidulos padeda kontroliuoti apetitą, lygina odą, atkuria kolageno skaidulų stangrumą ir elastingumą, stiprina plaukus ir nagus, sukelia greitą sotumo jausmą, kartu gerina virškinamojo trakto motoriką, o tai skatina svorio mažėjimą ir gerina virškinimą.
- Didelis skaidulų kiekis
- Gerina žarnyno peristaltiką
- Saugo nuo vidurių užkietėjimo
- Didina sotumo jausmą.
Sudedamosios dalys: nuriebalinti bambuko ūglių milteliai (100%).
Energinė vertė: Maistinė vertė: | 100 g 766 kJ / 192 kcal |
Riebalai - iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,1 g 0,1 g |
Angliavandeniai - iš kurių cukrų | 0,1 g 0,1 g |
Skaidulinės medžiagos | 95 g |
Baltymai | 0,1 g |
Druska | 0,2 g |
Gali būti glitimo, žemės riešutų, anakardžių riešutų, sezamo sėklų pėdsakų.
Norint išvalyti žarnyną, skaidulų geriau vartoti prieš miegą arba ryte nevalgius, 1-2 arbatinius šaukštelius skaidulų sumaišyti su sultimis ar medumi ir gerti daug vandens.
Pluoštas gali būti vartojamas įvairiais būdais:
Arbatinį šaukštelį miltelių ištirpiname 0,5 stiklinės vandens. Naudojame du kartus dienoje. Bet kokio rauginto pieno gėrimo, jogurto, kefyro ir pan., įdėkite porą šaukštų, išmaišykite ir viskas į košę, varškę ar salotas.
Laikyti sausoje, vėsioje, apsaugotoje nuo tiesioginių saulės spindulių, vaikams nepasiekiamoje vietoje.