Meniu
Prekių krepšelis

NEMOKAMAS PRISTATYMAS PERKANT NUO 50 €

Natūralus ciberžolės milteliai iš indijos, 400 g

Trs ciberžolės milteliai, 400 g
Nauja
Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.
Natūralus ciberžolės milteliai iš indijos, 400 g
  • Kiekis: 400 g
  • Kilmės šalis: Indija
  • Prekės ženklas: AyurGold Turmeric
  • Prekės kodas: 2714
  • Likutis: Yra
8.49€
Be PVM: 7.02€

Ciberžolės milteliai, dar vadinami „indišku šafranu“, gaminami iš džiovintos, maltos ciberžolės šaknies, suteikiančios jiems ryškiai geltoną spalvą ir švelnų, šiltą aromatą. Tai vienas svarbiausių indiškos ir Pietryčių Azijos virtuvės ingredientų, naudojamas praktiškai visur – nuo lęšių, daržovių ir mėsos patiekalų iki įvairių karių ir ryžių receptų. Ciberžolės milteliai dažnai naudojami kaip šafrano pakaitalas, siekiant patiekalams suteikti natūralios spalvos ir skonio. Jie taip pat tinka garstyčioms, marinuotiems agurkams, čatniams, sviestui ir sūriui dažyti bei pagardinti.

TRS ciberžolė yra 100 % natūrali – be dirbtinių dažiklių, kvapiklių ar konservantų. Ji apdorojama tradiciniais metodais, siekiant užtikrinti maksimalų grynumą, šviežumą ir išlaikyti natūralų skonį.

Be kulinarinio panaudojimo, ciberžolė pasižymi ir daugybe palankių savybių. Ji žinoma kaip stiprus antioksidantas, turintis priešuždegiminį, antibakterinį, antivirusinį ir kitokį teigiamą poveikį. Natūralios medicinos tradicijose ciberžolė vertinama dėl gebėjimo palaikyti virškinimą, medžiagų apykaitą, mažinti sąnarių diskomfortą, gerinti kepenų ir kasos veiklą.

Dėl plataus panaudojimo – tiek virtuvėje, tiek natūralios sveikatinimo praktikos srityje ciberžolės milteliai yra vertingas ir universalus kiekvienos virtuvės produktas.

Naudojimas

  • Tinka gardinti kariams, troškiniams, sriuboms, daržovėms, lęšiams, mėsos ir ryžių patiekalams.

  • Dažnai naudojama pilau ryžiams suteikti aukso geltonumo spalvą.

  • Gali būti naudojama kaip šafrano pakaitalas, kai norima ryškios spalvos.

  • Tinka garstyčioms, marinuotiems agurkams, čatniams, sviestui ir sūriui dažyti ir pagardinti.

  • Įprasta dėti nedidelį kiekį – dažniausiai nuo ¼ iki 1 arbatinio šaukštelio patiekalui, priklausomai nuo porcijos ir norimos spalvos.

Maistinė vertė iš jų energinė vertė: 1500 kJ / 360 kcal, riebalai: 10 g ,sotieji riebalai: 3 g, angliavandeniai: 65 g, cukrūs: 3 g, skaidulos: 25 g, baltymai: 8 g, druska: 0,1 g.
Sudėtis: 100% ciberžolės ( kurkuma ) - maltos ciberžolės šaknis.
Laikymo sąlygos: Laikyti sandariame inde vėsioje, sausoje vietoje.