
- Kiekis: 200 ml
- Kilmės šalis: Indija
- Prekės ženklas: Dabur
- Prekės kodas: 2713
- Likutis: Yra
Dabur amla plaukų aliejus nuo pleiskanų, 200 ml
Dabur amlos plaukų aliejus yra žinomas kaip plačiausiai naudojamas plaukų aliejus Indijoje. Jis labai veiksmingas tamsiems plaukams ir yra specialiai sukurtas sausiems bei pažeistiems plaukams. Aliejus įsiskverbia į plaukų folikulus, stiprina plaukus iš vidaus ir apsaugo nuo galiukų skilinėjimo.
Amla, indiška agrastas, turi tiek pat vitamino C, kiek keturi apelsinai, todėl jį labai sveika valgyti. Jis taip pat plačiai naudojamas odos ir plaukų priežiūros produktuose.
Priemonė nuo pleiskanų praturtinta amla, laimu ir rozmarinu! Jis padeda sumažinti pleiskanas, maitinti, stiprinti ir gražinti plaukus.
Naudojimas: Įmasažuokite 8–10 ml aliejaus (priklausomai nuo plaukų ilgio ir apimties) į galvos odą ir paskirstykite per visą plaukų ilgį. Geriausia aliejų tepti prieš miegą ir palikti per naktį, o ryte išplauti plaukus šampūnu. Jei nenorite, kad aliejus išbūtų plaukuose ilgą laiką, jį galima išskalauti po 30–40 minučių nuo užtepimo. Taip pat rekomenduojama kiekvieno plovimo metu įlašinti 2–3 lašus aliejaus į šampūną.
Atsargumo įspėjimai: Individualus komponentų nesuderinamumas. Nenaudoti ant pažeistos odos, nutraukite naudojimą, jeigu atsiranda dirginimo požymiai. Nenaudoti esant padidėjusiam jautrumui bet kuriai iš sudedamųjų dalių. Tik išoriniam naudojimui, vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant gausiai praplauti vandeniu ir, jeigu reikia, kreiptis į gydytoją.
Sudėtis: Paraffinum Liquidum, Elaeis Guineensis Oil, Canola Oil, Isopropyl Myristate, Parfum, Alcohol Denat, Climbazole, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citrus Limon Peel Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Mentha Piperita Oil, Tocopheryl Acetate, Phyllanthus Emblica Fruit Extract, Citral, Citronelllol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, CI 61565, CI 47000
Laikymo sąlygos: nuo +5 iki +25 °C temperatūroje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.
Grynasis kiekis: 200 ml
Gamintojas: Dabur International, Indija





































