Meniu
Prekių krepšelis

Ricinos kosmetinis aliejus

Ricinos kosmetinis aliejus
Ricinos kosmetinis aliejus, maisto papildai
Ricinos kosmetinis aliejus
Ricinos kosmetinis aliejus, maisto papildai
Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Ricinos kosmetinis aliejus

  • Kilmės šalis: Rusija
  • Gamintojas: Mirrolla
  • Prekės ženklas: Mirrolla
  • Prekės kodas: 498
  • Likutis: Yra
1.29€
Be PVM: 1.29€

Galimi pasirinkimai

Ricinos aliejus (išorinio naudojimo)

Drėkina ir maitina odą, lėtina raukšlių susidarymą. Skatina gilų odos maitinimą ir drėkinimą, mažina smulkias raukšles ir išlygina reljefą, turi ryškų minkštinamąjį poveikį. Veiksmingas blakstienų, antakių ir plaukų augimo ir stiprinimo produktas.

Vartojimas: veido odos priežiūrai - tepti pagal masažo linijas. Plaukų priežiūrai - plaukus tepti pašildytu aliejumi.

Sudėtis: Castor Oil.

Laikymo sąlygos: laikyti +5-25°C temperatūroje. Saugoti nuo vaikų.

Geriausias iki pabaigos: 36 mėn. nuo datos, nurodytos ant pakuotės.