
- Kiekis: 100 g
- Kilmės šalis: Japonija
- Gamintojas: Vita Farm
- Prekės ženklas: Japan Matcha
- Prekės kodas: 2493
- Likutis: Yra
Aukšta UjiCha matcha arbatos kokybė yra neabejotina priežastis, kodėl šis prekės ženklas turi gerą vardą tarp matcha mėgėjų visame pasaulyje. Štai keletas pagrindinių aspektų, išskiriančių UjiCha matcha arbatos kokybę:
- Uji regiono kilmė: Matcha UjiCha kilus iš žinomo Japonijos Uji regiono, kuris laikomas viena geriausių arbatos auginimo vietų pasaulyje. Dėl šio regiono klimato sąlygų, dirvožemio ir tradicijų Uji arbatos žinomos dėl puikios kokybės.
- Rankomis auginamos ir prižiūrimos: UjiCha matcha arbatos auginamos ir prižiūrimos skiriant didelį dėmesį detalėms. Auginimo procesas apima arbatos krūmų šešėliavimą prieš nuimant derlių, o tai padeda sukurti intensyvų lapų skonį ir spalvą.
- Lapų kokybė: UjiCha matcha gamybai naudojami lapai yra kruopščiai atrinkti ir šiai išskirtinei arbatai gaminti naudojami tik patys geriausi ir jauniausi lapai. Taip užtikrinama, kad kiekvienas matcha puodelis turės visą savo skonį ir aromatą.
- Tradicinė gamyba: UjiCha matcha gamybos procesas griežtai laikomasi pagal japonų tradicijas. Lapai kruopščiai garinami, džiovinami ir sumalami ant akmeninių malūnų, taip išsaugant aukščiausią jų kokybę ir natūralias savybes.
- Nuolatinis tobulinimas: UjiCha yra įsipareigojusi nuolat tobulinti savo gamybos procesus ir atidžiai kontroliuoja savo gaminių kokybę. Tai leidžia mums išlaikyti aukščiausius kokybės standartus.
- Tradicijų vertybių laikymasis: UjiCha matcha arbatos išlieka ištikimos japoniškos arbatos tradicijoms, kartu užtikrindamos, kad jos prisitaikytų prie šiuolaikinių vartotojų skonių ir poreikių.
Šių kruopščių praktikų rezultatas – UjiCha matcha, kuri pasižymi puikiu skonio, aromato ir kokybės balansu, todėl tai puikus pasirinkimas matcha mėgėjams, turintiems didelių lūkesčių. Jei ieškote aukščiausios kokybės matcha, UjiCha arbatos tikrai pateisins jūsų lūkesčius.
Yra daug priežasčių gerti matcha, japonų žaliosios arbatos miltelius. Štai keletas pagrindinių matcha gėrimo privalumų:
- Gausu antioksidantų: Matcha yra vienas turtingiausių natūralių antioksidantų, ypač katechinų, kurie padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir apsaugo organizmą nuo žalingo oksidacinio streso poveikio, šaltinių. Antioksidantai yra svarbūs bendrai sveikatai palaikyti ir daugelio ligų prevencijai.
- Patobulinta koncentracija ir protinis dėmesys: Matcha sudėtyje yra aminorūgšties, vadinamos L-teaninu, kuri veikia sinergiškai su kofeinu, kad sutelktų dėmesį ir sumažintų bet kokį šalutinį poveikį, susijusį su pernelyg dideliu stimuliavimu. Dėl to matcha idealiai tinka koncentracijai ir protui pagerinti.
- Energija be gedimo: „Matcha“ suteikia energijos kofeino dėka, tačiau skirtingai nei kava, ji veikia palaipsniui ir ilgiau, be staigaus energijos trūkumo. Taip išvengsite „patarlės pokšto“ jausmo po kelių valandų.
- Pagerina medžiagų apykaitą: Kai kurie tyrimai rodo, kad matcha sudedamosios dalys gali padėti pagreitinti medžiagų apykaitą ir sudeginti kalorijas, o tai gali padėti išlaikyti sveiką kūno svorį.
- Imuninės sistemos palaikymas: Matcha sudėtyje yra junginių, kurie gali padėti sustiprinti jūsų imuninę sistemą, todėl esate atsparesni infekcijoms ir ligoms.
- Detoksikacija: Matchoje esantis chlorofilas gali padėti išvalyti organizmą nuo toksinų ir sunkiųjų metalų.
- Skonis ir universalus naudojimas: Matcha turi unikalų, sodrų skonį ir gali būti paruoštas įvairiais būdais. Galite gerti ją kaip tradicinę arbatą, su ja gaminti latte, dėti į kokteilius ir netgi naudoti kepant, suteikiant daugybę būdų mėgautis jos skoniu.
- Sąmoningumas ir ramybė: Matcha gėrimas taip pat gali būti susijęs su meditacija ir ramybe. Tradicija gerti matcha japonų chanoyu (arbatos ceremonijoje) pabrėžia jos svarbą kaip apmąstymų ir atsipalaidavimo laiką.
Tačiau nepamirškite gerti matcha saikingai, nes joje yra kofeino, o per daug kofeino gali sukelti nepageidaujamą šalutinį poveikį. Vienas ar du puodeliai per dieną paprastai yra saugus kiekis.
Ingredientai: 100% žaliosios arbatos milteliai
Naudojimas: arbatinį šaukštelį užpilkite 150-200 ml 70-80°C vandens. Greitais judesiais maišykite, kol milteliai ištirps ir pasirodys putos. Gerdami matchą vartojame sveikus žaliosios arbatos lapelius, kurie aprūpina organizmą kelis kartus daugiau vertingų mineralų nei geriant iš žaliosios arbatos lapų pagaminto antpilo ingredientus.
Laikymo būdas: Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.
Informacija apie alergenus: Produkte gali būti sezamo ir įvairių riešutų.